top of page

Política de Privacitat i Cookies

La privadesa és de gran importància per a E-Aquatic amb seu a la nostra escola de surf a Vilanova i la Geltrú. Volem mantenir una actitud oberta i transparent en el tractament de les vostres dades personals. Per tant, tenim una política que estableix com es tracten i protegeixen les vostres dades personals.

Què és una política de privadesa?

Una política de privadesa és una declaració que revela algunes o totes les maneres en què un lloc web recull, utilitza, divulga i gestiona les dades dels seus visitants i clients. Compleix un requisit legal per protegir la privadesa d'un visitant o client.

Què són les galetes?

Les cookies són fitxers enviats a un navegador a través d'un servidor web per registrar les activitats de l'usuari en un lloc web específic. L'objectiu principal de les cookies és proporcionar a l'usuari un accés més ràpid als serveis seleccionats i una experiència de navegació personalitzada. A més, les Cookies es poden utilitzar per ajudar el responsable de la web a conèixer el trànsit que té la seva web, qui és el seu públic i com millorar-lo.

Qui és responsable del tractament de yles nostres dades?

Nom: Hilary Dawe

Adreça postal: Rambla del Port nº1, Vilanova i la Geltrú

Correu electrònic: hello@eaquatic.eu


Quin tipus d'informació tenim collect?

Rebem, recollim i emmagatzemem qualsevol informació que introduïu al nostre lloc web o ens proporcioneu de qualsevol altra manera. A més, recollim l'adreça de protocol d'Internet (IP) utilitzada per connectar el vostre ordinador a Internet; iniciar Sessió; correu electrònic; contrasenya; informació d'ordinador i connexió i historial de compres. Podem utilitzar eines de programari per mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació d'interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per navegar fora de la pàgina. També recollim informació d'identificació personal (incloent-hi nom, correu electrònic, contrasenya, comunicacions); dades de pagament (inclosa informació de la targeta de crèdit), comentaris, comentaris, ressenyes de productes, recomanacions i perfil personal.

Com recopilem la informació

Quan realitzeu una transacció al nostre lloc web, com a part del procés, recollim informació personal que ens proporcioneu, com ara el vostre nom, adreça i adreça de correu electrònic. La vostra informació personal s'utilitzarà només per als motius específics indicats anteriorment.

Per què recollim aquesta informació personal?

Recopilem aquesta informació personal i no personal amb les finalitats següents:

  1. Proporcionar i operar els Serveis;

  2. Proporcionar als nostres usuaris assistència i suport tècnic continus al client;

  3. Per poder contactar amb els nostres Visitants i Usuaris amb avisos i missatges promocionals generals o personalitzats relacionats amb el servei;

  4. Per crear dades estadístiques agregades i altra informació no personal agregada i/o inferida, que nosaltres o els nostres socis comercials podem utilitzar per oferir i millorar els nostres serveis respectius; 

  5. Complir amb qualsevol llei i normativa aplicable.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

A E-Aquatic tractem la informació facilitada per les persones interessades amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, així com per a l'enviament de comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, el consentiment dels quals vostè ha donat.

Com emmagatzemem, utilitzem, compartim i divulgem la informació personal dels visitants del vostre lloc?

La nostra empresa està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre-vos els nostres productes i serveis. Les vostres dades es poden emmagatzemar mitjançant l'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Emmagatzemen les vostres dades en servidors segurs darrere d'un tallafoc.  

 

Totes les passarel·les de pagament directe que ofereix Wix.com i utilitzades per la nostra empresa s'adhereixen als estàndards establerts per PCI-DSS gestionats pel PCI Security Standards Council, que és un esforç conjunt de marques com Visa, MasterCard, American Express i Discover. Els requisits PCI-DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de la targeta de crèdit per part de la nostra botiga i els seus proveïdors de serveis.

Com ens comuniquem amb els visitants del nostre lloc?

Podem contactar-vos per notificar-vos sobre el vostre compte, per resoldre problemes amb el vostre compte, per resoldre un conflicte, per cobrar comissions o diners a deure, per enquestar les vostres opinions a través d'enquestes o qüestionaris, per enviar actualitzacions sobre la nostra empresa, o quan sigui necessari. per contactar amb vostè per fer complir el nostre Acord d'usuari, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb vostè. Per a aquests propòsits, podem contactar amb vostè per correu electrònic, telèfon, missatges de text i correu postal.

Quant de temps conservarem les teves dades? 

Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i, si escau, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals aplicables.

Quina és la legitimitat per al tractament de les seves dades?

Indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

– Execució d'un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats.

– Consentiment de l'interessat: Enviament de comunicacions comercials.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Les seves dades només seran cedides a tercers per als quals hem obtingut degudament el seu consentiment, així com per complir amb les obligacions legals.

Transferències de dades a tercers països.

Les transferències de dades a tercers països no estan previstes.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades? 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a E-Aquatic estem tractant dades personals que els concerneixen o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas només les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

En aquest cas, E-Aquatic deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Pots exercir materialment els teus drets de la següent manera: dirigint-te a l'adreça de correu electrònic del responsable del tractament esmentada anteriorment, adjuntant una còpia del teu DNI o document d'identitat.

Si has donat el teu consentiment per a una finalitat concreta, tens dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En el cas que creieu vulnerats els seus drets en matèria de protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control de Protecció de Dades competent a través de la seva pàgina web: www.agpd.es.

Com poden els visitants del nostre lloc retirar el seu consentiment?

Si voleu: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre vosaltres, us convidem a contactar amb nosaltres a

Si no vols que tratem més les teves dades, posa't en contacte amb nosaltres a hello@eaquatic.cu o envia'ns un correu a: E-Aquatic, Rambla del Port, 1, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Com hem obtingut les vostres dades?

Les dades personals que tractem a E-Aquatic han estat facilitades directament per l'interessat.

Les categories de dades que es tracten són:

– Dades identificatives

– Adreces postals i electròniques

- Informació comercial.

Per què faig servir aquestes galetes si no les puc menjar?

El meu lloc web utilitza cookies gestionades per tercers, com ara Wix.com

Només sóc un usuari del servei d'allotjament i edició web que ofereix Wix.com

Wix.com. utilitzar cookies pròpies i de tercers que aquest lloc web no té contractades.

No tinc accés, ni gestiono ni controlo les dades que l'usuari pugui proporcionar a Wix.com mitjançant cookies.

Com pots controlar les cookies?
Teniu dret a decidir si voleu acceptar o rebutjar les cookies. Les cookies essencials no es poden rebutjar, ja que són estrictament necessàries per al funcionament del lloc web. Podeu restringir, bloquejar o eliminar les galetes web mitjançant el vostre navegador. A cada navegador el funcionament és diferent, així que ara us passo els enllaços als navegadors principals sobre com fer aquestes modificacions:

• Internet Explorer
• Firefox
• Crom
• Safari

D'acord amb el que estableix la normativa espanyola i de la Unió Europea, no serà necessari el seu consentiment quan l'emmagatzematge o l'accés relacionat amb les cookies tinguin caràcter tècnic amb l'única finalitat de transmetre una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques o, en la mesura que és estrictament necessari, per a la prestació d'un servei de la societat de la informació sol·licitat expressament pel destinatari.

Actualitzacions de la política de privadesa

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment, així que si us plau, reviseu-la amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació al lloc web. Si fem canvis materials a aquesta política, us notificarem aquí que s'ha actualitzat, de manera que tingueu coneixement de quina informació recollim, com la fem servir i en quines circumstàncies, si n'hi ha, utilitzem i/o divulgem. it. 

bottom of page